Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg

Brand een kaarsje

• lenie

voor mijn zus Corrie dat de operatie goed mag verlopen en zij weer hersteld.
  • Dody Thiel

Here ik bid voor mijn goede vriendin Ginette Tromp ze verloor drie dagen geleden haar zus door coronavirus en nu hebben ze haar net met de ambulance met spoed naar het ziekenhuis gebracht met ademhalingsproblemen door coronavirus. Here wees haar nabij en maak haar snel weer beter in Jezus naam Amen!

Voor de overleden:
    Xignara Agniska Tromp
    geboren: 14 oktober 1971
    overleden: 11 september 2020
    Moge zij in vrede rusten in Jezus naam Amen!
  • Ron

Dat ook nu weer een mooie nieuwe start gemaakt mag worden. Vol vreugde.
  • Dody Thiel

Here ik bid voor mijn ouders:
    Mercedes Griselda Thiel-Croes
    Jacobo Felipe Thiel
    die vandaag 39 jaar geleden voor de Burgerlijke stand zijn getrouwd en komende donderdag 39 jaar voor de Kerk zijn getrouwd. Here wilt U hun huwelijk zegenen al was het niet makkelijk. Mijn moeder leek niet echt gelukkig en mijn vader is een beetje een liefdeloze en gevoelloze man en we hadden nooit echt een gezinsleven doordat we in een huis woonden met tantes en neefje en nichtjes moederskant en we hadden geen privé leven als gezin. Here wilt U het huwelijk zegenen dat ze toch een paar jaar een gelukkig en gezegend huwelijk mogen beleven. Here zegen allebei rijkelijk in Jezus naam Amen!