Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg

Brand een kaarsje

• Dieudonnée

Lieve God,
    De vakantietijd is bijna aangebroken. Iedereen maakt plannen; gaan we op vakantie, gaan we naar onze geliefde (buitenlandse) vakantiebestemming en komen we weer gezond en veilig thuis?
    God, wilt u iedereen extra nabij zijn deze zomervakantie, waar iedereen ook gaat?
    Amen.
  • Dody Thiel

Here vandaag 4 juli dag van de onafhankelijkheid van de Verenigde Staten van Amerika. Here zegen de Verenigde Staten van Amerika rijkelijk. Here dat de Verenigde Staten van Amerika een gezegend land mag zijn. Here behoed de Verenigde Staten van Amerika voor aanslagen, natuurrampen etc. Here zegen de Amerikanen. Here zegen president Donald John Trump rijkelijk in Jezus naam Amen!
  • Dody Thiel

Here ik bid voor de situatie op Curaçao op moment. Zoveel onrust. Here grijp in en breng orde, vrede en rust op Curaçao in Jezus naam Amen!
  • Dody Thiel

Here ik bid voor mijn moeder:
    Mercedes Griselda Thiel-Croes
    die vandaag 77 jaar is geworden. Here wilt U haar rijkelijk zegenen met nog vele jaren van leven en gezondheid. Here dat ze nog jaren sterk mag zijn, lopen en goed bij. Here dat ze rust, vrede mag hebben. Here dat ze nog verrast wordt met grote verrassingen en grote zegeningen. Here dat haar wensen en dromen nog in vervulling gaan en dat ze trots op mij en mijn zus mag zijn en voor gerechtigheid in haar leven. Here dat ze nog mag genieten en dat ze voorzien mag zijn van al haar behoeftes en dat ze nog naar Nederland bij mij kan komen. Here ik bid U zegen haar rijkelijk in Jezus naam Amen.

Voor de overleden:
    Hermina Cornelia "Mieke" Rutte-Dilling
    geboren: 13 november 1923 Zutphen
    overleden: 13 mei 2020 's-Gravenhage
    Moge zij in vrede rusten in Jezus naam Amen!