Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg

Jan Piet Hessel Zijlstra
    geboren: 19 september 1938 Hillegom
    overleden: 9 september2021 Leiderdorp
    Moge hij in vrede rusten in Jezus naam Amen.

Here ik bid voor mezelf
    Dody Aniela Danique Thiel
    Ik ben vandaag 36 jaar geworden. Here wilt U mij rijkelijk zegenen met nog vele jaren van leven en gezondheid en veel meer zegeningen. Here dat ik meer van mijn doelen mag bereiken en meer van mijn wensen en dromen mag realiseren. Here schenk mij kansen , mogelijkheden , succes, geluk, voorspoed om er voor te gaan en wat van te maken en te bereiken en realiseren. Here dat ik nog sterker mag worden in geloof en mijn relatie met U. Here dat ik meer mag beleven, meer mag genieten en meer plezier mag hebben. Here zegen mij rijkelijk in Jezus naam Amen.
  • Dody Thiel

Voor de gezondheid van Heidi Aura Martina Kemp ze is ernstig ziek in Colombia.