Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg

Brand een kaarsje

• Lenie

Een laatste groet Voor mijn allerbeste vriendin, steun en toeverlaat. En voor mijn maatje Albert.
  • Wanda la Fontaine

Voor mijn schoonzus Helene van de Broek.Zij is 3 april jongstleden overleden. Ze was een groot voorbeeld voor mij,maar ook voor zoveel andere mensen. Zoals zij haar ziekte gedragen heeft met zoveel positievetijd kracht en moed.Onbeschrijfelijk. Ik mis haar,maar draag haar voor altijd in mijn hart.
  • Diana

Voor wie steek ik een kaarsje op?
    Natuurlijk voor mijn vader, voor mijn twee broers, en mijn zus.
    In gedachten altijd bij ons, niet alleen vandaag.
    En natuurlijk vergeet ik hierbij alle anderen niet, mijn grootouders, mijn tantes, ooms, neefjes, nichtjes, velen van hen ook veel te vroeg van ons heengegaan. Een grote familie( mijn vader komt immers uit een gezin van 12 kinderen) kent ook vele verliezen. In Liefdevolle gedachten met hen en allen.
  • Ronnie

Dat iedereen een vorm van inzicht ontwikkeld om het samen te maken. Dat de weerlozen bescherming ontvangen en we goed voor iedereen zorgen !
  • sebas

dank voor de fijne vakantie in Noord Holland schitterende ervaring Zaanse Schans, de mooie binnenstad van Zaandam en Enkhuizen zuidermuseum