Overzicht vieringen en kerklocaties

De vieringen die plaatsvinden binnen de parochie Peerke Donders worden in overzichten per maand gepubliceerd. Tevens vindt u een overzicht van de kerklocaties waar de vieringen plaatsvinden.

Sinds januari 2022 worden de vieringen die op zondagochtend in de St. Lucaskerk worden gehouden middels livestream uitgezonden. Iedereen kan deze vieringen.
Met de privacy van kerkgangers wordt rekening gehouden. Zij worden nooit vanuit het aangezicht gefilmd. Tijdens het communiceren wordt voor mensen die via de livestream verbonden zijn een bezinning getoond.