Vastenmaaltijd

Op woensdagavond 6 maart ben je van harte welkom om mee te eten, aan tafel in de dagkapel van onze Dionysiuskerk van het Goirke.
Enkele pastores zetten dan een paar heerlijke soepen voor je neer. Met gesmeerde broodjes er bij. Doel is om er geld voor de Vastenaktie voor op te halen. We vragen € 5,= per persoon maar meer mag natuurlijk ook.
Dit is ook een mooie kans om elkaar te ontmoeten en nieuwe verbindingen tot stand te brengen: met mensen uit onze wijk, met mensen van alle locaties.
Tijdens de maaltijd kunnen we ook genieten van een mooi stukje muziek en een enkel woordje. Na de maaltijd wandelen we door de kerk om er elkaar te wijzen op bijzondere elementen die we misschien nog wel nooit eerder zo gezien hebben. De bijeenkomst duurt van 17.00 uur– 19.00 uur.
Aanmelden voor 28 februari: fraterandreas@parochiepeerkedonders.nl of 013-2070127 (9.30 -12.30 uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag)
Voel je welkom!
Geert Eijsbouts en Peter Derks (Ook op zaterdag 9 maart is er Vastensoep van 17 uur – 19 uur. Daar gaan veel leden van de Heemkundekring komen. Als je graag bij hen aansluit: er zijn nog enkele plaatsen vrij aan tafel.)