Gezinskaravaan en Eerste Communievoorbereiding - Ben jij al opgeruimd?

Ben jij al opgeruimd?

Voor je het weet, is het Kerstmis. Dus beginnen we op tijd met voorbereidingen.

Afbeelding met schets, tekening, illustratie, tekenfilm

Automatisch gegenereerde beschrijvingIn onze kerken leven we naar Kerstmis toe door Advent te vieren: elke week wordt het met een extra kaars wat lichter. Daarbij vragen we ons niet alleen af of we thuis al wat opgeruimd zijn, maar vooral ook of we in ons hart opgeruimd zijn. Want we zeggen toch liever niet: zo ben ik nou eenmaal; ik kan weinig veranderen aan mezelf en aan de wereld waarin ik leef?!?

Integendeel: we 'gebruiken' deze tijd extra goed door met God mee te werken. Daar gaat het over in de gezinsviering van 10 december, 11.00 uur in de Lucaskerk.
In deze viering doet Abel Mol, 14 jaar, die op 26 november gedoopt werd, zijn Eerste Communie.

Op 10 december komen ook onze communicanten weer bij elkaar met hun ouders. We beginnen met de voorbereiding om 09.45uur (stipt).