Parochie Peerke Donders, Tilburg
Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg
Parochie Peerke Donders uit Tilburg op Twitter Parochie Peerke Donders uit Tilburg op Facebppl

Vieringen in juli en augustus 2020

AANVANGSTIJDEN EN LOCATIES

Hoe graag we ook zouden willen, maar het is nog niet verantwoord om met vieringen te beginnen in zorgcentra Padua, De Bijsterstede en De Duynsberg. Op zaterdagavond is er een extra viering in de Lucaskerk om 19.00 uur.

Voor de maanden juli en augustus zijn er vieringen:

DAG TIJD LOCATIE ADRES
vrijdag 09.30 uur Goirkese kerk Goirkestraat 68
zaterdag * 19.00 uur Lucaskerk Lage Witsiebaan 91
zondag 09.30 uur Goirkese kerk Goirkestraat 68
zondag 09.30 uur Montfortkerk Corellistraat 231
zondag *
Vanaf 19 juli!
09.30 uur MFA ´t Kruispunt Sinopelstraat 1
zondag * 11.00 uur Lucaskerk Lage Witsiebaan 91
zondag  11.00 uur Petrus Donderskerk Enschotsestraat 124
               
*  Voor alle vieringen die plaatsvinden op zaterdag en zondag in de Lucaskerk en op zondag in MFA 't Kruispunt, dient u een plaats te reserveren!
U kunt dit doen door op donderdag- of vrijdagochtend tussen 10.00 uur en 12.00 uur 
te bellen naar 013 - 207 01 27. U kunt voor meerdere weken reserveren. 
                 
Voor alle overige vieringen is reserveren niet nodig. Wel wordt bij de ingang van de kerk uw naam en telefoonnummer gevraagdRIVM-MAATREGELEN
Wij vragen ieder om alle geldende RIVM-maatregelen, zoals 1,5 meter afstand, hoesten en niezen in de elleboog en thuis blijven bij verkoudheidsklachten en/of verhoging, strikt na te leven. 

HYGIËNE-MAATREGELEN
Er zijn speciale hygiëne-maatregelen, zoals bij binnenkomst het ontsmetten van de handen met desinfecterende zeep. Na de viering worden de kerkbanken, de klinken, leuningen etc. gereinigd. 

1,5 METER
Tussen de zitplaatsen is er 1,5 meter ruimte. In iedere kerk wordt er een looprichting aangegeven. Bij binnenkomst in de kerk wordt aangegeven waar u kunt gaan zitten. 

GEEN ZANG
Voorlopig zal koorzang en samenzang nog niet mogelijk zijn. Daarom zullen de vieringen opgeluisterd worden met piano- of orgelspel. 

COLLECTE
Bij het uitgaan van de kerk wordt de collecte gehouden. Bij de uitgangen van de kerk staan collectemandjes of collectebussen. U kunt ook een bijdrage overmaken naar het bankrekeningnummer van de parochie: NL 28 RABO 0304 9188 57 t.n.v. Parochie Peerke Donders. 

VREDESWENS
We wensen elkaar van harte vrede en alle goed toe bij onze samenkomsten. Die wens vanuit het hart zal niet gepaard kunnen gaan met een handdruk, maar een kleine buiging naar elkaar, gevouwen handen, ook dat kan uitdrukking geven aan onze vredeswens. 

COMMUNIE
Ook bij het ter communie gaan is het belangrijk om er voor te zorgen dat niemand besmet raakt. Tegelijkertijd is dat een eerbiedig en bijzonder moment waarbij het Jezus zelf is die uitnodigt aan Zijn tafel. In onze kerken zal alleen de pastor de communie uitreiken. We houden daarbij 1,5 meter afstand en vragen u om de aanwijzingen ter plekke goed na te volgen. 

KOFFIE DRINKEN
Omdat het moeilijk is om met zoveel mensen 1,5 meter afstand te bewaren en tegelijk met elkaar een gesprek te voeren, zal het niet mogelijk zijn om na de viering samen koffie te drinken.