Ons team

Een team van acht mensen zet zich samen met talloze vrijwilligers en andere medewerkers in voor de parochie. De teamleden zijn bereikbaar via hun emailadres. Op werkdagen is het team telefonisch bereikbaar tussen 09.30 u. en 12.30 u. via het centrale telefoonnummer 013-207 0127.

Frank Lemmens

Pastoor, heeft de leiding binnen de parochie, eerst aanspreekbaar toren De Bron - Het Goirke.
Werkgebied: met name toren De Bron - Het Goirke, maar is binnen de gehele parochie inzetbaar.
Aandachtsvelden: Liturgisch Beraad, Beraad Kerk en Samenleving, Beraad Jonge Gezinnen.
Email-adres: pastoor.frank.lemmens@parochiepeerkedonders.nl

Marijn van de Laar

Priester-assistent sinds 01 januari 2017. Marijn zal voor blijven gaan in weekendvieringen, uitvaarten, huwelijk en doop in toren Frater Andreas.
Email-adres: pastoor.marijn.vandelaar@parochiepeerkedonders.nl

Sjack Willemen

Pastor.
Werkgebied: Frater Andreas.
Aandachtsvelden: Beraad Roeping, vorming en catechese, en Zorg en gemeenschap. Verantwoordelijk voor de communicatie binnen de parochie.
Email-adres: pastor.sjack.willemen@parochiepeerkedonders.nl

Gerard Stevelink

Lid pastoraal team, eerst aanspreekbaar toren De Vlaspit.
Werkgebied: De Vlaspit.
Aandachtsvelden: Ouderenberaad, Communicatieberaad (website).
Email-adres: gerard.stevelink@parochiepeerkedonders.nl

Corina Vogel

Parochie coördinator.
Werkgebied: de gehele parochie.
Aandachtsvelden: Vrijwilligersberaad.
Email-adres: corina.vogel@parochiepeerkedonders.nl

Monic Jansen - Dercksen

Pastor.
Werkgebied: Frater Andreas.
Aandachtsvelden: Liturgisch beraad en Ouderenberaad. Verantwoordelijk voor de eerste communie binnen de parochie.
Email-adres: pastor.monic.jansen@parochiepeerkedonders.nl

Renée von der Fuhr

Lid pastoraal team.
Werkgebied: De Bron - Het Goirke
Aandachtsvelden: Diaconie (Beraad Kerk en Samenleving), Beraad roeping, vorming en catechese.
Email-adres: renee.vonderfuhr@parochiepeerkedonders.nl

Paulien van Bohemen

Jongerenpastor.
Werkgebied: Frater Andreas en De Montfort
Aandachtsvelden: Beraad Jonge Gezinnen, verantwoordelijk pastor voor het vormsel binnen de parochie.
Email-adres: pastor.paulien.vanbohemen@parochiepeerkedonders.nl