Parochie Peerke Donders, Tilburg
Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg
Parochie Peerke Donders uit Tilburg op Twitter Parochie Peerke Donders uit Tilburg op Facebppl

Toch vastensoep!

Toch vastensoep!

Al die jaren zijn we op vrijdagavond te gast geweest bij de Elimgroep, waar we doorgaans wel met 25 tot 30 mensen saamhorig en gezellig een maaltijd van soep gebruikten en daarmee het vastenactieproject van de parochie ondersteunden. 
Maar in dit coronajaar is helaas alles anders: samenkomen kan gewoon niet. Dat betekent niet dat er geen vastensoep kan zijn. Als alle carnavalsvierders dit jaar niet de stad in kunnen, maar thuis het carnaval gaan vieren, dan kunnen de parochianen ook thuis hun vastensoep eten en het vastenproject daarmee ondersteunen. 

Het werkt heel simpel: u bestelt per telefoon of per mail bij het parochiecentrum de door u gewenste soep. Het parochiecentrum is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.30 uur en 12.30 uur, telefoonnummer 013-2070127. Of per mail via fraterandreas@parochiepeerkedonders.nl 

Op de dag zelf zorgt de MOV-groep dat er een dagvers gekookte maaltijdsoep klaar staat in goed afsluitbare bakjes. U kunt die voor de viering afhalen en betalen en dan weer mee naar huis nemen. Of u neemt daarna ook zelf deel aan de viering. Die keuze is aan u. Geeft u zich dan wel daarvoor op? 
Dus u kunt de soep ophalen op zaterdag tussen 17.15 uur en 17.30 uur voor de viering van de zaterdagavond, of op zondag tussen 10.45 uur en 11.00 uur voor de zondagsviering. 
Betalen doet u contant bij het ophalen. De soep kost €5,00 per bakje: dat zijn twee borden soep. Pinnen is helaas niet mogelijk. 
Er is zelfs een beperkte mogelijkheid tot bezorgen. Dus als u graag meedoet met de vastensoep maar beslist niet in staat bent om de soep zelf op te halen of door een bekende te laten ophalen, dan kunnen we voor een beperkt aantal mensen zorgen dat de soep op zaterdag tussen 17.30 uur en 18.00 uur of op zondag tussen 11.00 uur en 11.30 uur wordt bezorgd. 

Dit jaar staan er weer soepen op het programma die mensen, die al vaker hebben meegegeten met de vastensoep, zullen herkennen als de 'klassiekers', soepen die bij zeer velen goed in de smaak vallen. 
20-21 februari: linzensoep
27-28 februari: erwtensoep
6-7 maart: pompoensoep
13-14 maart: kaas-groentesoep
20-21 maart: Zwitserse gerstensoep
27-28 maart: uiensoep

De MOV-groep hoopt op een flinke deelname en daarmee ook op een flinke opbrengst voor het vastenproject 'Werken aan je toekomst'. Voor dit doel liep de vastenactie afgelopen jaar ook al. Meer over dit project leest u in de eerstvolgende nieuwsbrief.

Dank voor uw deelname!