Live-stream eucharistieviering Hemelvaart

Op Hemelvaartsdag, donderdag 21 mei 2020 om 11.00 uur, vond er een besloten eucharistieviering plaats in de St. Lucaskerk. Helaas mogen er nog steeds geen vrij te bezoeken vieringen gehouden worden vanwege de coronamaatregelen. We zijn daarom blij dat we middels "livestreamen" deze viering bij u thuis konden brengen.

De live-stream van de viering kunt u ook nu nog zien door op deze link te klikken. Mocht dat niet werken, dan kunt u naar www.kerkdienstenlivestreams.nl gaan en daar de juiste viering aanklikken.

Voorgangers van deze viering waren pastoor Frank Lemmens en diaken Geert Eijsbouts. Anita van Abeelen heeft de zang verzorgd, Harry Swinkels heeft haar muzikaal begeleid op piano/orgel.

Wilt u onze parochie een gift doen, dan kan dit op rekeningnummer
NL 28 RABO 0304 9188 57 ten name van parochie Peerke Donders te Tilburg. Wij willen u daarvoor onze hartelijk dank uitspreken!