Parochie Peerke Donders, Tilburg
Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg
Parochie Peerke Donders uit Tilburg op Twitter Parochie Peerke Donders uit Tilburg op Facebppl

Nieuwsbrieven februari - maart 2020 verschenen.

Nieuwsbrieven februari - maart 2020 verschenen.

Er valt weer genoeg te lezen in de nieuwe nieuwsbrieven.

In het algemene gedeelte lezen we over Afrikaans koor Umoja dat een aantal keer per jaar de viering gaat opluisteren in de St. Lucaskerk en lezen we dat het op 8 maart weer Kleuterkerk is. Voor de aankomende jongeren is binnenkort (dinsdag 17 maart)  de Vormselinformatieavond, en de mooie groep jongeren die onze parochie rijk is, gaat weer graag samen naar Taizé en verkopen daarom als sponsoractie op 29 maart weer cake, cupcakes en appelflappen. Tot slot is er een bezinningsgroep binnen onze parochie in toren De Montfort, wellicht vindt u het interessant om eens bij hen aan te sluiten? 

Ook torengerelateerd is er nieuws te melden, en daar kunnen we enkele dingen van oplichten.

In toren Frater Andreas zijn ze op zoek naar kooktalent voor de MOV-groep in verband met de vastensoepproject. Ben je een kooktalent en lijkt het je leuk, geef je op via het parochiecentrum. 

In toren de Vlaspit heeft Henk Hazen afscheid genomen als beheerder van de twee begraafplaatsen Lovensestraat en Gershwinstraat. Hij deed dit na bijna 40 jaar trouwe dienst. We zijn hem erg dankbaar. Nu wordt er druk gezocht naar een nieuwe beheerder! Lijkt u dit een mooie functie en/of wilt u meer weten, neem dan contact op met Gerard Stevelink gerard.stevelink@parochiepeerkedonders.nl .

Iedere vrijdag in de vastentijd, behalve Goede Vrijdag, wordt door toren Frater Andreas de vastensoep georganiseerd door de MOV-groep. De vastensoep vindt plaats om 18.00 uur in de Elimzaal aan de Schiphollaan 30. U dient zich hiervoor op te geven op het parochiecentrum (te bereiken op ma, di, do, vrij tussen 10.00 uur en 12.00 uur). Verder dient u zelf een soepkom en lepel mee te brengen. De kosten van de vastensoep zijn €5,- en dit bedrag komt ten goede aan het vastenproject van de parochie. 

Toren De Montfort organiseert op donderdag 2 april een Gebedsdienst en Solidariteitsmaaltijd ten behoeve van het Vastenproject. U kunt zich opgeven bij het secretariaat van toren De Montfort of inschrijven op het formulier achterin de Montfortkerk. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. 

In toren De Vlaspit wordt op 2 april de Vastenmaaltijd georganiseerd van de WCS. Het geld wat met deze maaltijd wordt opgehaald komt ten goede aan een project voor arme gezinnen in Suriname. Pastor Theo te Wierik zal voorgaan in de gebedsviering. Minimale bijdrage is €5,-, aanmelding zie nieuwsbrief toren De Vlaspit. 

In toren De Montfort is door hun gastvrijheid een mooie ontwikkeling ontstaan rondom de Eerste Communie. Waar eerst maar een enkele communicant zich aanmeldde, zijn er door hun open armen nu negen. Lees dit mooie verhaal! 

Hieronder vindt u de nieuwsbrieven. Veel leesplezier!

Voor de nieuwsbrief van toren De Vlaspit, klik hier.

Voor de nieuwsbrief van toren Frater Andreas, klik hier.

Voor de nieuwsbrief van toren 't Goirke / De Bron, klik hier.

Voor de nieuwsbrief van toren De Montfort, klik hier