Wij houden u op de hoogte

Met Kerstmis hebben wij rond de vieringen in onze parochie ruimschoots gedrukte exemplaren uitgedeeld van onze nieuwsbrief. U heeft hem misschien nu wel in handen. Wij houden u namelijk graag op de hoogte van wat er zoal in onze parochie is aan activiteiten, aan vieringen. Dat doen we op drie verschillende manieren:
- Iedere week liggen er in de kerk mededelingenbrieven die naast algemene informatie vooral veel informatie geeft over wat er in de torens gebeurd;
- Maandelijks sturen wij per email een nieuwsbrief rond. Iedere toren heeft zijn eigen editie, waarin in het eerste deel informatie gegeven wordt die voor de hele parochie van belang is en in het tweede deel de torenspecifieke info. U kunt de nieuwsbrief thuis ontvangen door een mailtje te sturen naar een van de onderstaande emailadressen.
- Onze website www.parochiepeerkedonders.nl geeft achtergrondinformatie, bijvoorbeeld wat te doen bij een doop, waar u onze kerken kunt vinden, wie de pastores zijn, etc.

Wilt u de nieuwsbrief ook per mail ontvangen? Stuur een mailtje naar:
fraterandreas@parochiepeerkedonders.nl
devlaspit@parochiepeerkedonders.nl