Parochie Peerke Donders, Tilburg
Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg
Parochie Peerke Donders uit Tilburg op Twitter Parochie Peerke Donders uit Tilburg op Facebppl

Lichtjesprocessie

Lichtjesprocessie

De dagen worden weer korter,  de nachten langer. Kortom: we gaan de donkere maanden weer in. Maar ook in deze tijd hebben mensen, die in hun eigen bestaan te maken hebben met ziekte, pijn, verdriet, zorgen, veel behoefte aan wat extra steun, een beetje warmte, verlichting. 
Ieder jaar in de oktobermaand organiseert onze parochie samen met de pastorale dienst van de Hazelaar en de Hasseltse Kapel een lichtjesprocessie. Inwoners van Tilburg en omgeving lopen samen met bewoners van behandelcentrum De Hazelaar naar de kapel. Om al biddend en zingend steun en bemoediging te vinden bij Maria. 
Leden van de drie Tilburgse gilden dragen het Mariabeeld. Op drie plaatsen staat de groep kort stil voor een overweging, een gebed of een lied. 

Belangstellenden zijn op donderdag 10 oktober vanaf 18.45 uur welkom in behandelcentrum De Hazelaar. De processie eindigt bij de Hasseltse Kapel.