Parochie Peerke Donders, Tilburg
Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg
Parochie Peerke Donders uit Tilburg op Twitter Parochie Peerke Donders uit Tilburg op Facebppl

Jos Vingerhoets neemt afscheid van Gemengd Koor De Bron

Jos Vingerhoets neemt afscheid van Gemengd Koor De Bron

Al bijna 48 jaar is Jos Vingerhoets het boegbeeld van Gasgothe, dat in 2012 is opgegaan in het huidige Gemengd Koor De Bron. Als oprichter en dirigent heeft hij vanaf 26 augustus 1971 met heel veel enthousiasme en passie het koor gebracht waar het nu is. 
In de loop van 2018 heeft Jos, in goed overleg met zijn echtgenote Ingrid, besloten om op 70-jarige leeftijd zijn loopbaan als dirigent van Gemengd Koor De Bron te beëindigen. Dat moment is nu helaas bijna daar. Afscheid nemen doe je niet zomaar, zeker niet als je zoveel betekend hebt voor het koor en de parochie. 

Jos Vingerhoets zal op zondag 25 augustus 2019 voor de laatste keer zijn koor dirigeren tijdens een feestelijke mis in zijn kerk van het Goirke; aanvang 09.30 uur. Aansluitend is er een receptie in de kerk waar u Jos persoonlijk kunt begroeten.