Parochie Peerke Donders, Tilburg
Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg
Parochie Peerke Donders uit Tilburg op Twitter Parochie Peerke Donders uit Tilburg op Facebppl

Bedankbrief Theo Raaijmakers

Bedankbrief Theo Raaijmakers

"Beste Eerste-Communiecanten, Ouders, Pastors, Vrijwilligers en -sters, Koren en Dirigenten, Kosters, Collectanten en alle andere Medewerkers en -sters!!

Eindelijk dan een berichtje van mij, allereerst om de kinderen alsnog te feliciteren, die hun Eerste Communie hebben gedaan dit jaar!! En ik hoop dat het voor jullie een hele mooie dag is geworden waar jullie nog lang aan zullen terugdenken!! 
Ik heb met jullie meegeleefd op een afstandje en werd door mijn zus op de hoogte gehouden van hoe het allemaal verliep in de verschillende kerken en parochies. Ik was weer enorm onder de indruk met hoeveel inzet en enthousiasme er is gewerkt en met hoeveel energie er naar die speciale dagen is toegeleefd. Ik wil jullie ook allemaal van harte bedanken voor het heel mooie bedrag dat jullie bij elkaar hebben gespaard voor de 
kinderen en jongeren in Cochabamba, Bolivia!! Wij zijn daar enorm blij mee en heel dankbaar voor, want wij kunnen met dat geld weer heel wat doen en dat zal vooral gaan naar de studies en de scholing van onze kinderen en jongeren. Wij krijgen gelukkig steeds meer kinderen die naar school gaan, maar we moeten er vooral bij meisjes wel voor zorgen dat ze op school blijven!! En als het even kan ook nog de middelbare school afmaken en misschien iets doen van een hogere opleiding aan een technische school of aan de universiteit. De ouders van die kinderen, als ze al in beeld zijn, kunnen dat meestal niet betalen en wij doen ons best om zoveel mogelijk van die kinderen en jongeren te helpen. En dat kan alleen maar als er mensen zijn zoals jullie, die ons helpen om te betalen voor al die onkosten. Jullie denken misschien dat jullie niet zoveel hebben opgehaald, maar met zo'n bedrag kunnen wij daar toch heel wat doen! Blijf daarom alsjeblieft doorgaan met die steun voor de kinderen en jongeren in Cochabamba!! Het geld komt naar mij en gaat van mij rechtstreeks naar het project van de kinderen en jongeren en er blijft dus niets aan de strijkstok hangen!! Ga zo door!!

Beste mensen, nogmaals van harte proficiat voor alle kinderen, die hun Eerste Communie deden en ik hoop dat jullie vooral doorgaan om in het leven goede mensen te worden, die iets overhebben voor andere mensen, die het niet zo goed hebben. Jullie hebben bij dit speciale feest laten zien, dat jullie dat kunnen en dat is een van de belangrijkste zaken van die hele viering! Jullie hebben niet alleen aan jullie zelf gedacht, maar ook aan armere mensen in een ander deel van de wereld en dat is fantastisch!! Heel veel dank aan jullie allemaal!! En nogmaals, veel dank aan alle andere mensen, die de dag van de Eerste Communie tot een onvergetelijke dag hebben gemaakt, iedereen die er, op wat voor manier dan ook, aan heeft meegewerkt! 
Met hartelijke groeten en de allerbeste wensen voor iedereen!"

Theo Raaijmakers.