Parochie Peerke Donders, Tilburg
Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg
Parochie Peerke Donders uit Tilburg op Twitter Parochie Peerke Donders uit Tilburg op Facebppl

Oproep tot samenzijn

Oproep tot samenzijn

Zo'n jaar vliegt voorbij. Toch zullen er ook mensen onder ons zijn, die zuchten, omdat er vervelende, spannende en verdrietige momenten waren waarop het leek of de tijd stil stond en een positieve wending maar niet wilde komen. Hoe dan ook; voor ieder van ons was het een jaar met individuele en gezamenlijke emoties. Daar willen we bij stilstaan. We nodigen alle mensen uit die zich betrokken weten bij de parochiegemeenschap, met name bij de Montfortgemeenschap uit op de ONTMOETINGSAVOND OP MAANDAG 24 JUNI om 20.00 uur.

We komen bij elkaar in onze kerk, hebben tijd om belangstelling te tonen voor elkaar wel en wee, kijken terug op de gebeurtenissen in de parochie in het afgelopen jaar, nemen afscheid van vrijwilligers en kijken vol goede moed naar dat wat gaat komen. Natuurlijk is er een gezellig kopje koffie of thee en is er een feestelijk hapje en een drankje. 

WEET U VAN HARTE WELKOM!