Parochie Peerke Donders, Tilburg
Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg
Parochie Peerke Donders uit Tilburg op Twitter Parochie Peerke Donders uit Tilburg op Facebppl

Koninklijke onderscheiding Theo Marcelis

Koninklijke onderscheiding Theo Marcelis

 Hij is een zeer aimabel persoon, makkelijk te benaderen en gedreven in zijn activiteiten als vrijwilliger in onze parochie. Theo is iemand die, ook bij conflicten of zaken die even minder goed lopen, meteen in actie komt om er zijn visie op te geven of een luisterend oor te bieden. Hij neemt deel aan het overleg over de begraafplaatsen van onze parochie. Hij praat met de begraafplaatsbeheerders, bezoekt de begraafplaatsen, bekijkt de juridische aspecten en heeft contacten met gemeente en familieleden als er klachten zijn. 
Hij is al jarenlang lector, lid van de werkgroep woord- en communievieringen en archivaris van toren de Vlaspit. Velen van osn kennen Theo als ene zeer betrokken vrijwilliger en als een gemakkelijk te benaderen persoon. Bij dezen willen wij als parochie Theo feliciteren met de welverdiende onderscheiding.