Informatieboekje Goede Week en Pasen 2019

Op weg naar Pasen willen we u graag informeren over de verschillende vieringen en activiteiten in onze parochie. Zo is er informatie over de mogelijkheid om in het kader van Thuis bij Peerke in de Goede Week samen de maaltijd te gebruiken en deel te nemen aan inspirerende vieringen. In de Montfort is de solidariteitsmaaltijd in het kader van de Vastenactie en u kunt lezen over de bijzondere Goede Vrijdagwake in de Petrus Donderskerk, de Paasfakkeltocht op Paaszaterdag en alle vieringen die er vanaf Palmpasen tot en met Tweede Paasdag in onze parochie plaatsvinden.

Wij wensen u een zinvolle en goede weg naar Pasen toe en dat het feest van Jezus' opstaan uit de dood, het feest van het leven, ook u veel nieuwe levenskracht en levensvreugde mag brengen. Dat het voor u een zalig Pasen mag zijn.

Pastores en bestuur Parochie Peerke Donders

Het informatieboekje vindt u hier.