Paters Tarsis en Dandan

Tijdens verschillende vieringen in onze parochie hebben we kennis kunnen maken met hen; Tarsis Siswanto uit Indonesië en Dandan Naong uit de Filipijnen. De bedoeling van deze kennismakingsperiode was om te kijken op welke wijze beide of één van hen bij onze parochie betrokken zou kunnen worden. Uiteindelijk zijn we tot de conclusie gekomen dat het beste is om versterking te krijgen voor de liturgische en pastorale taken in onze parochie door één van hen. En dat is pater Tarsis Siswanto geworden. Dus volop kans dat u hem in de komende tijd nog vaker tegen zult komen. Team en parochiebestuur zijn erg gelukkig met hem en wij hopen op een fijne samenwerking die ook pater Tarsis veel geluk zal brengen.