Parochie Peerke Donders, Tilburg
Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg
Parochie Peerke Donders uit Tilburg op Twitter Parochie Peerke Donders uit Tilburg op Facebppl

De beste wensen

De beste wensen

"Geen 'Zalig kerstfeest', geen 'Fijne feestdagen', maar 'De beste wensen'. Zo wenste mijn vader ieder die rond de kerstdagen en oud en nieuw op zijn pad kwam het beste toe. Mijn vader is nooit een man geweest van veel woorden en al helemaal niet van allerlei plichtplegingen. Maar zo rond de geboorte van Jezus wist hij wel de spijker op de kop te slaan. 
Het is God die het beste voor de mensen wenst. Hij wordt God-met-ons door zijn zoon Jezus. Ook nu, als het jaar 2018 zijn einde nadert en 2019 fris en nieuw begint, vieren we de geboorte van het beste dat mensen zich kunnen wensen: God die er is. God die liefde is. God die troost. God die kracht brengt. God die uitdaagt. God die beschermt. God die jou hoort, ziet, kent. 
In de parochie vieren we de geboorte van Jezus. We staan stil bij een jaar met vreugde, soms pijn en verdriet. En kijken uit naar een jaar van samen op weg, elkaar dragend in geloof. Pastores en parochiebestuur wensen u daarbij van harte het beste toe: de beste wensen!!"

Namens hen, pastor Sjack Willemen.