Telefonische bereikbaarheid parochie

Iedere werkdag is de parochie tussen 09.30 uur en 12.30 uur bereikbaar op telefoonnummer 013-2070127. Daar verandert niets aan.
Maar met ingang van 1 januari verandert er wel iets in de telefonische bereikbaarheid van de parochie voor bedieningen en uitvaarten. Tot nu toe hadden we heirvoor twee verschillende nummers. Maar die waren steeds naar elkaar doorgeschakeld. Eén telefoonnummer is dus eigenlijk voldoende. En dat is het nummer van de NOODTELEFOON: 06 51 99 01 05 . Daar zijn we van 08.00 uur tot 20.00 uur bereikbaar in noodsituaties.
Voor vragen en allerlei niet dringende zaken kunt u ook een mailtje sturen naar: info@parochiepeerkedonders.nl