Seniorenpastoraat

Vrijdag 12 juli is de eerste zomereditie van het seniorenpastoraat. We beginnen zoals altijd om 14.15 uur.
Zoals afgesproken wordt er op een ijsje getrakteerd als het boven de 20 graden is. Verder maken wij er een leuke middag van met een quizje, een aantal liedjes en wat gezellige verhalen. Van harte welkom allemaal en jullie weten: senior ben je al met 50 plus. Daarom ook aan de wat jongere garde een uitnodiging om eens te komen luisteren en genieten. Want dan zul je ook overtuigd raken: seniorenpastoraat is meer dan even van de straat zijn.