Switchviering

Switchviering zaterdag 15 juni om 19.00 uur in de Petrus Donderskerk.

Het thema van deze viering is "Sta even stil". We lezen in de bijbeltekst dat Jezus zijn leerlingen belooft dat hij de mensen na zijn dood de Geest zal geven om hen te helpen en te steunen. De Geest zal hen influisteren hoe God wil dat ze met elkaar omgaan. God horen doe je in de stilte. Maar hoe moeilijk is het om stil te zijn? De Deense filosoof Kierkegaard schrijft: Ik ontdekte dat ik minder en minder te zeggen had, tot ik eindelijk stil werd en begon te luisteren. In die stilte hoorde ik de stem van God. Kom je mee vieren?