Maria Zingt

Het bestuur van de Kapel O.L. Vrouw ter Nood organiseert in samenwerking met Paul Spapens op vrijdagavond 17 mei het unieke meimaand-evenement 'Maria Zingt'. Deze samenzangmanifestatie met aanvang 19.30 uur wordt voor de elfde keer gehouden. Tijdens deze bijeenkomst bij de Kapel O.L. Vrouw ter Nood aan de Kapelhof worden gezamenlijk bekende Marialiedjes gezongen. Ook dit jaar wordt er aan 'Maria Zingt' weer een bijzonder thema toegevoegd.

Onder de titel "Tilburgse Mariabloemkes' worden door Paul Spapens een tiental aan Maria gerelateerde bloemen besproken. Speciaal voor dit thema worden van al deze bloemen olieverfschilderijen gemaakt waarvan een foto en beschrijving wordt opgenomen in een boekje dat tijdens het evenement wordt uitgegeven. Met als bijzonderheid de verkrijging van een zakje met het zaadmengsel van de beschreven Mariabloemen. Zo kunt u als bezoeker uw eigen Mariatuintje creëren.