Parochie Peerke Donders, Tilburg
Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg
Parochie Peerke Donders uit Tilburg op Twitter Parochie Peerke Donders uit Tilburg op Facebppl

Cantiqua concert

Op zondag 4 november 2018 voert Cantiqua Concert de wereldpremière uit van de Caeciliacantate "Muze van ons hart" van Arjan van Baest, tezamen met de Theresienmesse van J. Haydn in de Petrus Donderskerk, Enschotsestraat 124 te Tilburg. 

In opdracht van Cantiqua Concert heeft Judith ter Hofstede de tekst geschreven en Arjan van Baest, de dirigent van het koor, componeerde de muziek van de Caeciliacantate. De uitvoerenden van dit concert zijn Cantiqua Concert en het orkest Appassionate Consort. De vocale solisten zijn Kyra van Kamerijk (sopraan), Eline Welle (alt), Peter Vos (tenor) en Mark Ellis Gough (bas). De piano wordt bespeeld door Gabrielka Clout en Henk de Croon is de organist. Regie Lieve van Tuijl. De algehele artistieke leiding is in handen van Arjan van Baest. 

Aanvang van het concert is 15.00u. Meer informatie over de inhoud van de stukken die worden uitgevoerd volgt in de nieuwsbrief van oktober. De toegangskaarten à €15,- (inclusief koffie/thee in de pauze) zijn te bestellen via email kaartverkoopcantiqua@gmail.com of op de site www.cantiqua.nl/kaartverkoop.