Parochie Peerke Donders, Tilburg
Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg Parochie Peerke Donders, Tilburg
Parochie Peerke Donders uit Tilburg op Twitter Parochie Peerke Donders uit Tilburg op Facebppl

Vastensoep

Iedere vrijdag in de Veertigdagentijd (vanaf 16 februari t/m vrijdag 23 maart) zijn er de bekende vastensoepmaaltijden bij de Elimcommuniteit aan de Schiphollaan 30. Er wordt een vergoeding gevraagd van ten minste €5,- voor twee borden soep, brood en fruit. De opbrengst komt ten goede aan het eigen Vastenactieproject van de parochie. 
Op het parochiecentrum liggen lijsten waarop u zich kunt aanmelden (tel. 013-2070127), zodat de koks weten hoeveel soep ze klaar moeten maken. 

Op het menu staan telkens een tweetal soepen. Op 2 maart is dit pompoensoep en Bünder Gerstensoep. 

Graag zelf een soepkom en lepel meebrengen. U bent welkom vanaf 18.00u. 

Bent u niet in de gelegenheid naar de Elimzaal te komen, dan kunt u vanaf dit jaar ook soep bestellen. Kosten €5,- per bakje (twee volle borden). Alle opbrengst is voor het vastenactieproject in India. 
Bestellen kan door een telefoontje naar het parochiecentrum (013-2070127). Er wordt geprobeerd vrijdagavond tussen 19.30u en 20.00u de bestelde soep in de directe omgeving te bezorgen. Anders kunt u deze zelf ophalen op het parochiecentrum aan de Lage Witsiebaan. De soep wordt dan voor u ingevroren.